Abdl > Plenky
Plenky pod oblečením
nappynka:
No nevím, většina žen soudí chlapa nejdřív podle zadnice a pokud máš zadek neúměrně velkej proti tělu tak je to dost divný, možná kdybych přibral tak 20kg, tak by se to ztratilo. Vendulko to se Ti fakt vejde deset bavlněných do jednich jednorázovek?
Bibinko:
To nappynka : můžeš si to na srazu vyzkoušet. Veř, že se vejde i víc... :) ;) :P
Vendulka:
V pohodě vleze. Kupuji si ty největší. O tom kde kdo kouká už jsem psal. :P
nappynka:
Není to špatný, ale úplně mi stačí dvě jednorázovky Abri x-plus a jedna bavlnka, nemít dlouhou bundu, tak by to poznal i človíček s 15 dioptriema. Někdy je lepší míň než víc. Taková jedna pořádná jednorázovka s jednou velkou bavlněnou ve volnějších kalhotech nebo teplákách dělá na ulici divy. Je to mnohem lepší pocit než, když je člověk v oblečení moc nasáčkovanej. Mohu jenom doporučit, když plná plína visí na prdelce, všem pak musí být všechno jasný.
Vendulka:
Dvě jednorázovky? To mi připomíná ten vtip: Jak jeptiška navléká na svíčku kondom se slovy: Jistota je jistota :lol: . V domácím oblečení, neboli teplákách, jdu maximálně vynést smetí :D Nikde nic nevisí, nosím body nebo stahovací kalhotky. Hodně lidí má pořád ten pocit, že když oni každému čumí mezi nohy, že to dělají i ostatní. :oops:
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi