abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Látkové plenky / igelitové kalhotky
Skládání látkových plen
pumpidor:
Ja používám taky klasické, ale 80x80. Ty přeložím buď na půl (na široko) nebo na třetiny (na úzko). Docela mi to vyhovuje. Většinou jich najednou beru kolem 5ti.
petka63:
Můjweb.cz - Teenbaby, FAQ
http://mujweb.cz/www/teenbaby/faq.htm
1. způsob
[attachment=2:14i67d5j]folddiap1.gif[/attachment:14i67d5j]
2. způsob
[attachment=1:14i67d5j]folddiap2.gif[/attachment:14i67d5j]
3. způsob
[attachment=0:14i67d5j]folddiap3.gif[/attachment:14i67d5j]
Listos:
ja jsem zkousel skladani plen na draka ale asi mam maly pleny 70/70 kupoval jsem je v tescu a pisou tam kvalita B co to znamena?
pumpidor:
Mimochodem, pamatuje /vite nekdo, jake je (bylo) bezne skladani klasickych ctvercovych plenek pro deti. Na forech pro maminky se mluvi treba o skladani na siroko.
Vsechno co jsem nasel pri letmem hledani byly ruzne slozitosti jako "na draka", ktere jsem u nas doma ani u znamych nevidel. Soukromy nazor je, ze jde o import ze zapadu. Co si osoble pamatuji, tak to bylo vzdy a vyhradne skladani do tvaru obdelnika. Vic detailu (kolikrat prehnout na jakou sirku) uz bohuzel z pameti nevydoluji. Taky si nejsem jisty jestli se pouzivala jen jedna plenka nebo vice.
Je tu nejaky pametnik?
Bibinko:
Čím vyšší písmeno tím nižší kvalita.
Při balení na draka (dráčka) není závadou velikost plenky 70x70, nýbrž toho co do toho balíš ;) Přeci jen máme ty zadečky nějak většííí :D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi