abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Látkové plenky / igelitové kalhotky

Skládání látkových plen

<< < (3/3)

Ferko:
Zdravím všechny členy ABDL. Určitě všichni znáte klasické skládání látkových plen. Vyzkoušel jsem trochu netradiční skládání, a to na draka. Podotýkám, že to lze složit tak, abyste se i vy do toho vešli. Fotku zasílám.  :D

Ještě si dvoluji podotknout, že moji fotku, jak stojím zabalený v plenách složených na draka, najdete v uživatelské galerii... :D  :D  :D

Pórek:
Co se týká skládaní zkoušel jsem spoustu způsobů, ale nakonec jsem většinou vyhořel na tom, že nemám pas jako miminko. Tak si sem tam vkládám pár látkových do jednorázovky a tam to skládám jen tak napůl, napůl a přeložit  :lol:

lapisko:

--- Citace: "pumpidor" ---Mimochodem, pamatuje /vite nekdo, jake je (bylo) bezne skladani klasickych ctvercovych plenek pro deti. Na forech pro maminky se mluvi treba o skladani na siroko.

Vsechno co jsem nasel pri letmem hledani byly ruzne slozitosti jako "na draka", ktere jsem u nas doma ani u znamych nevidel. Soukromy nazor je, ze jde o import ze zapadu. Co si osoble pamatuji, tak to bylo vzdy a vyhradne skladani do tvaru obdelnika. Vic detailu (kolikrat prehnout na jakou sirku) uz bohuzel z pameti nevydoluji. Taky si nejsem jisty jestli se pouzivala jen jedna plenka nebo vice.

Je tu nejaky pametnik?
--- Konce citace ---
Ve starém vydáni knihy nase dite je zobrazeno skládání plen pro lezoucí deti.
První plena do trojůhelniku do této čtverec igelitu,na ni položit plíny složené na půl nebo třetinu, / počet plen dle osobní chuti'', podélnou plenu protáhnout mezi nohy.levý a pravý cíp přeložit přes břicho,až na záda a utáhnot prostřední jeden cíp trjuhelnikové pleny protáhnout mezi nohy uvázat na uzel s pruhem pleny ,který je asi 2m dlouhý a 10cm široký a totéž  udělat s druhým cipem.Pruh pleny se pokládá nejprve na břicho a přeožené první cípy pleny,protahne se po záda kde se kříží a vpředu se konce sváží na uzel s jednotlivými prostředními cipy.Výhoda je že se síla a pevnost zabalení dá regulovat dle libosti a není potřeba žádých spon.Nevýhodou je že musí být velké pleny.Já si je nešiji ,ale lepím tavným tyčinkovým lepidlem ze čtyřech plín 70x7O nebo 80x80 a poté zažehlím spoje žehličkou.Spoje jsou velmi pevné.

sinsemillis:
Tak na draka by byla dobrá 160x160cm plínka. Tam se ty nase prdelky vlezly :). Zatím mám jen velikost 100x100 tetra. Ty jsou na draka malý, škoda. Ale zainvestuju do těch velkejch.To je skoro poměr jako plenka 70*70 vs miminko, to musí bejt booží  :lol: !!

nuk-boy:
Nejlepší návody co jsem našel na skládání je asi tento

[attachment=0:kddfywbk]_c_21soubor-ke-stazeni-1.jpg[/attachment:kddfywbk]

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi