Ahoj Josefe. Tady v českých zemích to určitě není jak si myslíš. Neber to podle toho, že se uskuteční nějaký sraz. Píšeš, že hledáš někoho kdo o tom nebudet jen psát. Už ale nepíšeš jak by sis to představoval? Jestli někdo chce , aby ho druhý přebalil a udělal ty věci kolem, tak nějaký prostor k tomu je třeba. Těžko to provádět někde v parku, nebo v lese. To ostaní k tomu by měl dotyčný mít. Nediv se těm dotazům. Někdo chce být malá holčička a nemá nic, ani kalhotky, ani šaty. To mu má ještě někdo toto koupit? Tak když už tu někdo napíše, že někoho hledá, měl by taky napsat, že nemá prostory kde by své sny a touhy mohl uskutečnit. Ať druhá strana ví na čem je. Někomu třeba stačí si sednout na pivo pokecat. Což prostory nepotřebuje. Kolem mně bydlí jak jsem se v poslední době dozvěděl dosti lidí ze stejnou zálibou. Dokonce tu reagují i na inzeráty. Osobnímu setkání se vyhýbají. Důvod je asi jediný, mají strach, že budou považováni za gay. Tak, že si nemysli, že to tady je jiné. Ps: Já si osobně inzerát nedávám, jelikož nemám ty prostory. Jinak jsem ochoten přijet kamkoliv. Nevidím v tom problém. Ahoj Láďa