abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Látkové plenky / igelitové kalhotky

Koupili byste někdy bavlněné plíny na inzerát v bazaru?

<< < (6/8) > >>

sambal:
Nj, ale že to někdo dělá je jeho problém, těch inzerátů je spousty. Mě se to nelíbí ani v tomhle případě. Vím, že to vyvaříš, jsou čistý a hygiencký, ale už ten pocit, že do toho někdo před tebou vykonával potřebuje je prostě ... no fuj :-)

petka63:
Taky si nějak nedokážu představit, že bych používal látkou plenku po někom (ikdyž vyvařenou). Je pravda že by to byl čistě jen můj pocit.

Vendulka:
Nevím jaké kde máte bazary? Tady v Ostravě a okolí prodávají plenky nebo plenkovinu v bazarech. Nejsou to ale použité pleny jen mají kaz od výroby. Mám známé co musí nosit pleny. Kupují je tam a říkají, že jsou o polovinu levnější než u INKY a ještě déle vydrží. Nikde jsem tu neviděl, že by prodávali plenky použité. To ani náhodou. Ono to téma je zavadějicí. Bazary nedávají inzeráty. To je většinou od lidí co jim děti vyrostly z plínek. Jak už jsem psal dřív pro někoho je právě toto to pravé.

Anonymous:
Vendulka Víš tady v západních čechách prodávají v bazarech hlavně použité plenky.Nové plenky jsem v bazaru ještě nikdy neviděl.  :shrug:  Huš jsem byl v několika bazarech,ale vždy tam měli jen použité a ty bych si nikdy nevzal.Příčí se mi ten pocit že do nich již někdo vykonával svoji potřebu.
Jo nové jsou nové.

nobdx:
Koukam koukam, ze jsem asi jedinej, kdo by si je v tom bazaru koupil :-)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi