abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Látkové plenky / igelitové kalhotky
Koupili byste někdy bavlněné plíny na inzerát v bazaru?
sambal:
--- Citace: "Vendulka" ---
--- Citace: "Sambal" ---Prostě podle mě "fuj fuj fuj". To je jako koupit si třeba použité spodní prádlo. z012
--- Konce citace ---
Tvoje dupačky jsou vyjímka?
--- Konce citace ---
No do dupaček jsem přece jenom nečůral
sambal:
Podle mě dupačky nejsou spodní prádlo. Spodní prádlo jsou plenky. Dupačky jsou v podstatě jednodílné pyžamo. A nikomu je nevnucuji.
--- Citace: "Vendulka" ---Jsou lidi kterým budeš dělat obhájce, i kdyby sis to měl teď zrovna vymyslet. Jinak rok má čtvero období. To jedno je léto. To bych chtěl někoho vidět jak spí v punčocháčích v košily a ještě dupačky a venku je 20 stupňů.
--- Konce citace ---
Právě proto je prodávám. Jsou z dost silného materiálu a v létě v nich spát asi nebudu moc. Stejně mi jsou malé.
Anonymous:
Kto neveri, tak neveri. Uveri ked uvidi .....
.... uvidi ma spat v lete v spacaku na -15 stupnov z003
Anonymous:
Netuším jak Vy,ale já osobně bych si nikdy nekoupil plínky v bazaru.Zdá se mi to dosti divné nosit látkové pleny o kterých netuším kdo je nosil předemnou.Mam nakoupeno spousty nových a ani bych je do bazaru nikdy neprodal.
přesunuto z duplicitního tématu Sambal
nobdx:
Já nevím, ale nějak nerozumím příspěvkům typu fuj fuj fuj. Nevidím nic špatného na koupi plínek v bazaru. Zrovna tak jako si maminky kupují pro miminka plínky v bazaru a že miminka jsou na lecos náchylnější, tak nevidím důvod proč by si je nemohl koupit dospělý.
Prostě když je tam koupím, tak je hodím do pračky a vyvařím. A žádnej problém v tom nevidím.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi