abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Látkové plenky / igelitové kalhotky
Koupili byste někdy bavlněné plíny na inzerát v bazaru?
Vendulka:
--- Citace: "Sambal" ---Prostě podle mě "fuj fuj fuj". To je jako koupit si třeba použité spodní prádlo. z012
--- Konce citace ---
Tvoje dupačky jsou vyjímka?
Anonymous:
Maly dotaz do debaty.
Vendulka.
Ak sa nemilim, tak dupacky niesu spodne pradlo.
Je celkom bezne si kupit second saty, ale nie spodne pradlo. Myslim teda ze plienky su spodnim pradlom.
Ja mam tiez niekolko kusov osatenia zo second alebo od kamaratov. Napriklad koselu, zimnu vetrovku.. kamaratovi bola po roku mala tak mi ju daroval. Nevidim v tom problem. Nemal by som problem ani s dupackami. Mozes byt bez obav. Cudzie slipy som na sebe este nemal.
Vendulka:
O oblečení jsem nepsal ani slůvko. Dupačky jsou spodní prádlo. A ta odpověď patřila Sambalovi. Když jsou věci dobré a někomu malé tak je škoga je vyhodit. Přečti si co Sambal napsal o těch jeho dupačkách a pak na ty plenky a budeš vědět co jsem tím myslel. Oboje se nosí na tělo. Plenky jsou hygienická potřeba, dupačky spodní prádlo.
Anonymous:
Neviem ako iny. Ja som zmrzliak-snehuliak a vecne som na noc naobliekany jak buchta.
Zeby by niekto mohol nosit dupacky ako vrchne oblecenie na spanie ??
Ja len ze mne by bola v dupackach zima a dal by som si pod ne, pancuchace a koselu.
Vendulka:
Jsou lidi kterým budeš dělat obhájce, i kdyby sis to měl teď zrovna vymyslet. Jinak rok má čtvero období. To jedno je léto. To bych chtěl někoho vidět jak spí v punčocháčích v košily a ještě dupačky a venku je 20 stupňů.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi