abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky
Jakou plenku mate zrovna ted na sobe ????
svycarsko:
No teď nemám žádné, ale občas používám plenkové kalhotky Dry Nites pyjama pants od Huggies a na ně si dám igelitové kalhotky. Občas taky používám dětské Huggies, sice nejsou velké, ale mě postačí.
cesestka:
Přes noc jsem měl Tena flex super medium a teď mám Tena slip plus medium. A je mě dobře. 8-)
mmisa:
Včera odpoledne jsem si pouze vyměnil 4 mokré bavlněné pleny za suché a přidal si k nim do plenkových kalhot ještě 1 dětskou pamprsku. 1-2 pomočení zachytí a až pak se plní bavlněné. Plenkové kalhoty igelitové s vnitřní sandra vložkou od fy. Charvát - blahé paměti -, pomalu mi dosluhují, hnědé dámské silonky, ponožky, červený natahovací dres, košily a kylhoty. Do spaní si nechávám pleny a měnim punčocháče za žluté se šlemy, modrý dres s dlouhými rukávy a overal s předním zapínáním. Celkem jsem se pomočil 4x. Teprve nyní, při sezení, mi začíná trocha prosakovat levá strana pod stehnem, jdu se přebalit a vyprat přes 20 plen, které pak pověsím na zahradě jako vlajky!
Mějte se mmisa
tau:
Protože jsem batoletem tak hlavně nosím textilní kalhotkovou plenu s vloženými 8ks dětských bavlněných plenek. Kalhotková plena fixuje vložené plenky. Na kalhotkové pleně mám oblečeny navlékací igelitkové kalhotky a na nich elastické kalhotky se širokým rozkrokem z plavkoviny. Když je chladněji používám tepláky opět se širokým rozkrokem. Ochrana je 100% zajištěna po celou noc a po přebalení i přes den. Někdy používám též jednorázové kalhotky -MoliCare Super plus Large s kapacitou 4600ml. Tyto jsou využívány zejména v nemocnicích a pod.zařízeních. Jejich cena je velmi příznivá -14ks za 300Kč. Když je použiji na noc tak musím 1x přebalit i když jejich savost je poměrně velká. Kdyby tak se mohly použít oba ks současně. Nemá někdo nějakou zkušenost nebo řešení?
takashi:
Zrovna teraz pekne mokrú Molicare Super Medium
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi