abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Jakou plenku mate zrovna ted na sobe ????

<< < (29/36) > >>

Anonymous:
TENA DISCRIT, IGELITOVE NOHAVICKY :D

Mircaa:
Dnes opět Bella Háppy vel.6 a jsou super ale nevoní jak Pampers, jednou jsem zde psala. Nevýhoda je že v obchodech mají jen 5tky proto
jsme objednávali od Papáníčka za 300,-Kč ale pošta sežrala 145,-Kč ale jsou doma. Verbuju lékarny by je objednávali a podobné věci,
psali jsme na Slovensko ohledně Pampers 7 a prý je zatím nevedou, Snad dají vědít. Včera objeveny od Jessy balení v modrém za 266 a Fialovém balení
za 246,-Kč Medium ale jak tu někdo psal pouze 14Ks za ty prachy? To radši Pampers za 298 vel. ExtraLarge po 40ks a Ušetříme. Tak zatím jdu ted do bavlnek  :D
Tak jo  ;)    :)  Papa :D  :D  :D

Anonymous:
Mám na sobě Pampers velikost 6, ale je trochu malá :(

goodnite:
Plně počůranou Tena maxi a přesto modré gumové kalhotky s medvídkama moc si to užívám a doufám že do rána neproteče.

marco:
Ješte zatím suchou Abri flex S1 ale rána se nedožije. Jen doufám že neproteče. Já vůl jsem si na dovču vzal jen 6ks Abri form L4 Air plus které používám na noc. A jedna mi musí zůstat na cestu domu.
Jinak dneska jsem dal svůj rekord 25km pěšky v horským terénu s postupně plnící se plenou. Poslední km jsem si myslel že mi spadnou gaťata. :oops:
Papa broučci

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi