abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Příběhy na téma: Adult Baby, Teen Baby, Little Girls
Plenky navždy - 7. díl
Dudánek:
Jo, tohle mi prosvištělo před očima, jak sanitka přes křižovatku. Opět jedno dílo, které jsem četl, četl, četl a pak zjistil smutnou skutečnost, že už jsem vlastně nadobro dočetl... V příběhu se mi líbilo celé to lhostejné chování sestřiček, bezmocnost toho muže a pocit, že ho vlastně nikdo nechápe. Že nemůže nic dělat a že ani neví, co má dělat, aby z toho vyváznul co nejlépe. Nakonec z toho vyváznul co nejhůře, pro což jsem rád. Celá příběhová linie se mi prostě na chvíli ohřála na srdci a zanechala na něm svou stopu. Nevím, jestli bych chtěl pokračování, jestli by to nebylo už trochu moc a jestli by se tím nepropásla poslední šance, jak skvěle ukončit příběh, ale rozhodně bych rád věděl, jak to u nich doma bude fungovat, jestli ho přítelkyně opustí, jestli se pokusí zařadit do normálního života, protestovat proti svému verditku atd. Mohlo by to být zajímavé.
Nakonec jsem došel k názoru, že by bylo pěkné napsat novou povídku navázanou na tuhle, ale s jiným názvem a úplně od znova s novým začátkem a novým koncem, jen se stejnými charaktery situací a pocity.
jurko:
velmi pekne napísané
tretioko:
Az na ten konec bych si to mozna zkusil taky. O svepreavnost nechci prijit. A pak taky se mi dost ekluje podelat se. To delam zasadne na zachode.
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi